De wereld rond in één middag: het Beijing World Park

Het Beijing World Park is een van de meest populaire attracties in de hoofdstad van China. Het park is gelegen in de wijk Fengtai en is een themapark dat zich richt op culturele en historische bezienswaardigheden van over de hele wereld. Het park is verdeeld in verschillende zones die elk een ander thema hebben, van Europese kastelen tot Afrikaanse savannes.

Hoogtepunten Beijing world park

Een van de hoogtepunten van het park is de Eiffeltoren, die op een schaal van 1 op 3 is nagemaakt. Bezoekers kunnen de toren beklimmen en genieten van het uitzicht over het park en de omgeving. Andere populaire attracties zijn de Taj Mahal, de Pyramides van Egypte en de Chinese Muur. De replica’s zijn op indrukwekkende schaal gebouwd en bieden bezoekers een unieke kans om enkele van ’s werelds meest iconische bezienswaardigheden te zien zonder het land te verlaten.

Naast de culturele en historische bezienswaardigheden heeft het Beijing World Park ook een uitgebreid amusementsgebied met achtbanen en andere attracties. Er zijn ook verschillende shows en optredens die de hele dag door plaatsvinden, waaronder dansvoorstellingen en circusacts.

Het park is goed georganiseerd en biedt voldoende faciliteiten voor bezoekers, zoals restaurants en winkels. Er zijn ook verschillende rustige plekken in het park waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de omgeving. Het park is het hele jaar geopend en trekt zowel lokale bewoners als toeristen uit de hele wereld.

Het Beijing World Park is een geweldige plek om een dag door te brengen met familie en vrienden. Het biedt een unieke kans om enkele van de meest iconische bezienswaardigheden ter wereld te zien en biedt ook genoeg vermaak voor bezoekers van alle leeftijden. Als u Beijing bezoekt, mag u deze unieke attractie niet missen.

Deel dit artikel :

 
Bezienswaardigheden
Praktisch
Booking.com

Beste hotels Beijing

Bezienswaardigheden

Als er een bezienswaardigheid in China is die tot de verbeelding spreekt dan is het wel de Chinese Muur.

 Iedereen heeft wel eens gehoord van de meer dan 6000 kilometer lange muur die de Chinezen bouwden om allerlei wilde volkeren buiten te houden.