Must-haves voor een vakantie richting China

China, het land van prachtige landschappen, eeuwenoude cultuur en verrassende tradities. Als je van plan bent om naar China te reizen, zijn er een aantal must-haves die je niet mag vergeten! In dit artikel zullen we je voorzien van enkele essentiële items die je vakantie richting China nog beter zullen maken. Lees snel verder!

Bescherm jezelf tegen de zon met zonnebrandcrème

China staat bekend om zijn warme en zonnige dagen, vooral tijdens de zomermaanden. Het is daarom belangrijk om jezelf te beschermen tegen de felle zonnestralen. Een must-have item voor je reis naar China is zonnebrandcrème! Zorg ervoor dat je een goede kwaliteit zonnebrandcrème meeneemt met een hoge SPF-factor om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Of je nu de prachtige Chinese Muur bezoekt of de bruisende straten van Shanghai verkent, zonnebrandcrème is een absolute must om zonnebrand te voorkomen en van je vakantie te genieten!

Boost je immuunsysteem

Een andere belangrijke must-have voor je vakantie richting China zijn vitamine C bruistabletten. Reizen kan soms vermoeiend zijn en je immuunsysteem kan wel een boost gebruiken. Vitamine C is essentieel voor het versterken van je immuunsysteem en het beschermen tegen verkoudheid en andere veelvoorkomende ziektes. Neem elke dag een vitamine C bruistablet om je energie niveaus hoog te houden en je gezondheid te ondersteunen tijdens je reis. Op deze manier kun je optimaal genieten van alles wat China te bieden heeft!

Verken de rijke culturele diversiteit van China!

China is een land vol culturele diversiteit, met een rijke geschiedenis en tradities. Een van de hoogtepunten van je reis naar China is het ervaren van deze diversiteit. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals de Verboden Stad in Beijing, maak een boottocht over de Li-rivier in Guilin om te genieten van adembenemende landschappen, of ontdek de prachtige oude stadsmuren van Xi’an. 

Ervaar ook de unieke Chinese keuken en proef heerlijke gerechten zoals Peking eend en dimsum. Vergeet niet om wat woorden in het Mandarijn te leren, het zal je helpen om gemakkelijker te communiceren met de lokale bevolking. Een geweldige ervaring wacht op je!

Het begin van een avontuur!

Deze must-haves zullen je reis naar China nog gedenkwaardiger maken! Of je nu een liefhebber bent van adembenemende natuur, rijke geschiedenis of heerlijk eten, China heeft voor elk wat wils. Vergeet niet om zonnebrandcrème in te pakken om jezelf te beschermen tegen de zon, en neem vitamine supplementen mee om je immuunsysteem te versterken. Verken de diverse culturele schatten van China en dompel jezelf onder in een avontuur dat je nooit zult vergeten. Boek je tickets en maak je klaar voor een geweldige vakantie richting China!

China, Mongolia, India, Pakistan and Iran on the globe map.

Kennis maken met China

Sinds kort woon ik, samen met man en twee dochters (3,5 en bijna 2) in Xiamen, China, omdat mijn man hier is gaan werken. We wonen

Goedkoop op reis in Azië

Azië is de ideale vakantiebestemming als je budget niet toereikend is. Je kunt er namelijk naar verschillende landen heen en het verblijf, vervoer, eten, drinken en

Corona times

Nu ook Nederland in de ban is van het corona virus krijg ik veel vragen over hoe het nu in China is. Het is eind