Over bezoekchina.nl

Toen wij in 2009 voor het eerst naar China gingen was er online nog weinig informatie te vinden over reizen door dit prachtige land. Na terugkomst in Nederland besloten we daarom om onze ervaringen op het web te te zetten.

Hierdoor hopen we andere reizigers die, voor het eerst, naar China gaan te helpen met het voorbereiden van hun reis.

Inmiddels schrijven niet alleen wij de artikelen. Maar laten we ons helpen door schrijvers die in China wonen, werken en studeren

Wat we doen

Reizen in China is een avontuur dat vraagt om een goede voorbereiding. Moet je een visum aanvragen? Kun je eigenijk wel gebruik maken van Facebook en Google in China? En wat moet je absoluut gezien hebben tijdens je reis door China?

Bezoekchina helpt avontuurlijke reizigers met het plannen van een reis door China. Dit doen we door middel van meer dan 100 artikelen met zowel praktisch informatie als informatie over bezienswaardigheden en steden.

Samenwerken

Heb je na het bekijken van deze website interesse in een samenwerking? Dat is mogelijk. Wij staan open voor samenwerking met bedrijven en (gast)bloggers. Wil je hier meer over weten stuur dan een mail naar info(@)bezoekchina.nl.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over deze website?  Stuur dan een mail naar: info(@)bezoekchina.nl

Wij kunnen geen specifieke vragen over het aanvragen van een visum beantwoorden. Stel deze, en ander vragen over reizen door China, in de Facebook-groep vragen over reizen China.