Waarom sneldrogende handdoeken en washandjes handig zijn op reis

Als je op reis gaat, mogen handdoeken en washandjes niet ontbreken op je inpaklijst. Maar wat voor soort handdoeken en washandjes zijn het meest handig? Sneldrogende handdoeken en washandjes zijn een goede keuze voor een aantal redenen.

Ze nemen weinig ruimte in

Sneldrogende handdoeken en washandjes zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen, zoals microvezel. Dit betekent dat ze veel minder ruimte innemen in je bagage dan katoenen handdoeken. Dit is vooral handig als je met een beperkte hoeveelheid bagage reist.

Ze zijn snel droog

Na het douchen is het fijn om je snel te kunnen afdrogen. Katoenen handdoeken kunnen echter lang duren om te drogen, vooral als het warm en vochtig weer is. Sneldrogende handdoeken en washandjes zijn daarentegen binnen een paar uur droog. Dit betekent dat je ze gemakkelijk weer in je bagage kunt doen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze nat worden.

Ze zijn duurzaam

Sneldrogende handdoeken en washandjes zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Ze kunnen vele malen worden gewassen zonder hun absorptievermogen te verliezen. Dit maakt ze een duurzame keuze voor op reis.

Als je op zoek bent naar handdoeken en washandjes voor je reis door China, is het dus een goed idee om te kiezen voor sneldrogende handdoeken en washandjes. Ze nemen weinig ruimte in, zijn snel droog en gaan lang mee.

Wonen in Ningbo

Sinds augustus 2018 woon ik samen met mijn man Martijn in Ningbo. Martijn is leerkracht van grade 5 van een internationale IB school en ik

Mijn eerste dag

Donderdag 2 januari is mijn eerste dag op de high school waar ik de komende zes maanden ga werken. Mijn coördinator laat me de verschillende